• Snelle levering
  • Flexibel
  • Alles op voorraad
Contact met Sylvaphane  0031 (0)594 55 22 00

YOUR FLEXIBLE PARTNER IN PACKAGING

Sylvaphane is sinds tientallen jaren de specialist in de productie en verwerking van flexibele verpakkingsfilms van PolyEtheen, PolyPropeen en Cellofaan.

Sylvaphane Plastics in Tolbert is producent van flexibele verpakkingen en folie. Ons brede leveringsprogramma omvat met name LDPE, HDPE, LLDPE en MDPE. Uit deze materialen  produceren we zelf folie met behulp van 20 uiterst geavanceerde 3-laags blaasextruders.  Er kan worden gekozen voor een uitvoering in vlak- buis- en halfbuis in allerlei verschillende diktes, kleuren en maten.  We kunnen met onze flexodrukpersen bedrukken tot 8 kleuren. Op moderne  sealmachines  wordt de folie verder verwerkt tot al dan niet bedrukte kratzakken, pallethoezen, bodemlaszakken, bagloaders, etc.

Sylvaphane Holland in Leek levert aan afnemers in heel Europa verpakkingsfolies m.n. op basis van polypropeen, cellofaan en polyester. Sylvaphane Holland beschikt over ruime werkvoorraden folie in allerlei breedtes, diktes en uitvoeringen. Verder hebben we een groot aantal hightech rollen-snijmachines waarmee rollen snel en efficiënt op de juiste maat kunnen worden gesneden. Deze materialen kunnen desgewenst worden voorzien van macro- of laserperforatie en een 8 kleuren bedrukking in HD-flexo.

Sylvaphane gebouw Sylvaphane Plastics Voorraad Sylvaphane

KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

Doordat het merendeel van de verpakkingsmaterialen in de voedingsindustrie wordt verwerkt, hecht Sylvaphane zeer grote waarde aan kwaliteit en voedselveiligheid. Om u als klant een onpartijdig oordeel te kunnen geven over de wijze van werken en beheersing van mogelijke risico's, zijn de bedrijven NEN EN ISO 9001:2015 en BRC-IoP (categorie AA) gecertificeerd door Lloyds.

Voldoende reden om vertrouwen te hebben in Sylvaphane, uw partner in packaging!

Partner van Rethink Plastic

Adres Sylvaphane

Feithsweg 14
9356 AS Tolbert

Vossenkamp 9
9351 VR Leek

Bel Sylvaphane

T. +31(0) 594 55 22 00

Mail Sylvaphane

info@sylvaphane.com

 

Your flexible partner in packaging

Sylvaphane

Sylvaphane Group