• Snelle levering
  • Flexibel
  • Alles op voorraad
Contact met Sylvaphane  0031 (0)594 55 22 00

OVER SYLVAPHANE

VERLEDEN

Sylvaphane is een onderdeel van de Sylvaphane Group. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in 1952 als groothandel in papier. Rond 1960 deed polyetheen zijn intrede als verpakkingsmateriaal en werd dit aan het leveringsprogramma toegevoegd. Rond die zelfde tijd werd men Europees distributeur voor cellofaan folie voor een Amerikaanse producent. Er werden snijbedrijven gevestigd in Rotterdam en Hamburg. Als merknaam werd gekozen voor Sylvaphane, omdat de fabriek in de Amerikaanse staat Pennsylvania produceerde. In de loop der jaren werd polypropeen als kunststof een goedkoper alternatief als vervanger van cellofaan (cellulose) en groeide ons bedrijf uit tot wat het nu is: "de specialist in extrusie en confectionering van flexibele verpakkingsfilms"

HEDEN

Wij produceren en bedrukken films van polyetheen (ook meerlaags), polypropeen en cellofaan. Tevens verzorgen we het ontwerpen van bedrukkingen. Onze afnemers zijn te vinden door heel Europa en komen uit verschillende bedrijfstakken. In onze dienstverlening staat kwaliteit centraal. Dit wordt half jaarlijks geauditeerd voor onze certificering volgens de NEN EN ISO 9001 norm. Op het gebied van de voedselveiligheid staat ons BRC-IoP certificaat op high level garant voor de voedselveiligheid van al onze verpakkingsmaterialen. Doordat we de afgelopen jaren veel hebben geïnvesteerd in nieuwe productiemiddelen zijn we in staat om u als klant zeer korte levertijden te geven. Ook kunnen afroeporders voor u "just in time" geleverd worden waarbij de afroep orders gereed staan voor verzending in onze magazijnen.

TOEKOMST

De afgelopen jaren hebben zich gekenmerkt door een constante groei van ons bedrijf. In de toekomst voorzien we dat deze trend zich verder door zal zetten. Om klaar te zijn voor nieuwe productie hebben wij in 2011 onze locatie in Leek verdubbeld qua oppervlak en hebben wij recent onze locatie in Tolbert vergroot met 6000 meter. Tevens blijven wij onze productiecapaciteit vergroten.

 

Adres Sylvaphane

Feithsweg 14
9356 AS Tolbert

Vossenkamp 9
9351 VR Leek

Bel Sylvaphane

T. +31(0) 594 55 22 00

Mail Sylvaphane

info@sylvaphane.com

 

Your flexible partner in packaging

Sylvaphane

Over ons Sylvaphane