• Snelle levering
  • Flexibel
  • Alles op voorraad

Werken bij Sylvaphane

 

Neem contact op

Contactpersoon: Gisela Hooijenga
Telefoonnummer: 06-82415047
E-mailadres: werkenbij@sylvaphane.com

Solliciteer direct

 

Operators en medewerkers technische dienst

 We zijn op zoek naar Productiemedewerkers / Machineoperators in onze lasserij en snijafdeling, daar werken we in 3 ploegendienst. Werkzaamheden omvatten onder andere het instellen en omstellen van jouw productiemachine, het verpakken van een eindproduct en het vaststellen van de kwaliteit. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Daarnaast zoeken we ook Technische Dienst Medewerkers. In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en het oplossen van technische problemen aan ons machinepark. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Studentenwerk

Ben jij een student en wil je naast je studie in het weekend en in je vakanties goed bijverdienen? Op dit moment hebben we een interessante vacature voor studenten! Neem contact op voor meer informatie!

Kom jij ons versterken

Op dit moment zoeken wij meerdere collega’s voor onze sealafdeling (lasserij) in Tolbert en snijafdeling in Leek! Tolbert en Leek liggen op nog geen 20 autominuten van Groningen.

Op de lasserij afdeling word je verantwoordelijk voor een machine die vanuit rollen folie, plastic zakken maakt! Klik hier voor een video!