Sylvaphane

Werken bij Sylvaphane

 

Neem contact op

Contactpersoon: Lennart van Driel
Telefoonnummer: 06-82415047
E-mailadres: werkenbij@sylvaphane.com

Solliciteer direct

 

Operator (Lasserij)

We zijn op zoek naar productiemedewerkers / machineoperators in onze lasserij, daar werken we in 3 ploegendienst. Werkzaamheden omvatten onder andere het instellen en omstellen van jouw productiemachine, het verpakken van een eindproduct en het vaststellen van de kwaliteit. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Studentenwerk

Ben jij een student en wil je naast je studie in het weekend goed bijverdienen? Op dit moment hebben we een interessante vacature voor studenten in samenwerking met Uitzendbureau UBN!

klik hier voor meer informatie!

Kom jij ons versterken

Op dit moment zoeken wij meerdere collega’s voor onze sealafdeling (lasserij) in Tolbert en snijafdeling in Leek! Tolbert en Leek liggen op nog geen 20 autominuten van Groningen.

Op deze afdeling word je verantwoordelijk voor een machine die vanuit rollen folie, plastic zakken maakt! Klik hier voor meer informatie over deze vacature en de werkzaamheden. Liever een video? Klik dan hier!

 

Productiemedewerker / Extrudeur

Voor onze extrusieafdeling zijn we op zoek naar extrudeurs. Op deze afdeling wordt volcontinu gewerkt in een 5 ploegendienst. Je bent hier verantwoordelijk voor het productieproces van folie, het instellen en bijstellen van extruders, kwaliteitscontroles en de oplossing van storingen. Klik hier om meer te lezen over deze vacature.

Flexodrukker (Drukkerij)

Voor onze drukkerij staat de functie van flexodrukker open. Werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van drukorders en drukvoorbereidende werkzaamheden. Het instellen en afstellen van de drukpersen, het signaleren van kwaliteitsafwijkingen en het controleren van de output van het proces. Op de drukkerij werken we in 3 ploegendienst. Neem voor meer informatie over deze vacature contact met ons op.